Personal

Carina Johansson

Jag hann arbeta med en mängd olika yrken innan jag bestämde mig för att utbilda mig till lärare. Det betyder att jag har erfarenhet från olika delar i yrkeslivet vilket jag ser som en tillgång. Jag har jobbat som kock, dagmamma, lokalvårdare med mera. Jag jobbade till och med som snickare under en kort period.

2003 tog jag min lärarexamen vid Lärarhögskolan i Stockholm. Mitt första jobb som lärare var på högstadiet på Eneskolan i Järna och efter sju år flyttade jag vidare till Vackstanäs. Här har jag varit sedan 2011. Mina ämnen är svenska och engelska.

När jag inte jobbar ägnar jag min tid åt trädgården. Jag odlar de grönsaker vi äter under halva året och jag älskar att klippa gräs. Det ger ju dessutom motion vilket jag tycker är bra då jag på äldre dar har börjat träna. Jag har förstått att det är viktigt att både hålla konditionen igång men också att bygga en hel del muskelstyrka när man blir äldre. Så om du inte hittar mig i klassrummet eller i trädgården kan det hända att jag håller till i gymmet.

Svenska/Engelska

E-post: förnamn.efternamn@vackstanas.se