Internat

Vill du bo på internat?

70 elever kan bo på skolan

Skolan kan erbjuda ca 70 internatplatser. Det innebär att elever som bor långt bort kan bo på skolan under sin utbildning. Undervisningen är kostnadsfri, men du som bor på skolan betalar för kost och logi. Se prislista.

Du börjar sent på måndag och slutar tidigt på fredag

Du bor från måndag till fredag, reser hem under helgen och kommer tillbaka på måndag morgon. Lektionerna börjar vanligen kl 10.00 på måndagar. Bor du så långt bort att du inte hinner hit i tid på måndag morgon kan du komma på söndag kväll. Helgboende enstaka helger kan eventuellt erbjudas för långväga elever, kontakta skolan för mer information om detta.

Mycket aktiviteter på kvällarna

Under kvällarna bemannas internatet av två fritidsledare. Ledarna hjälper till med allt ifrån studiestöd till olika aktiviteter såsom filmkvällar, olika träningspass och annat som de boende ungdomarna önskar sig. Alla aktiviteter annonseras på anslagstavlan utanför matsalen och på ett Instagramkonto som endast de boende eleverna har tillgång till. Hela skolan är öppen till 22.00 så att eleverna kan umgås inne i skolan, låna datorer, hänga i biblioteket, arbeta i sysalarna eller bildateljén, träna i gymmet osv. En ledare sover på internatet varje natt och denna kan man alltid ringa om man behöver hjälp med något.

Regelsamling INTERNAT

Kontaktuppgifter

Husmor Amanda Hägglund Tel.08-522 980 14
Kvällspersonal 1 (kvällstid) Tel. 0706-219 580
Kvällspersonal 2 (kvällstid) Tel. 0706-219 552

Sociala medier internatet

(Obs! privat grupp endast för boende elever)

https://www.instagram.com/vackstanas_internat/