Lediga tjänster

Kökschef

Vi söker en kökschef som brinner för hög kvalitet i matlagningen, ekologiska råvaror och i övrigt har ett hållbart förhållande till mat. Vi vill att du ska laga lika god vegetarisk mat som kött- och fiskrätter.

Du är: – Utbildad kock med erfarenhet av att vara chef.

-En mycket engagerad person som har lätt för att skapa bra relationer med såväl skolans personal som med elever i övre tonåren.

-Prestigelös, nyfiken, lösningsfokuserad, drivs av vad som kan åstadkommas genom teamet och dess gemensamma idéer kring mat.

-Inspirerande, brinner för ditt jobb och har nära till skratt.

För att ge dig de bästa förutsättningarna så har vi en egen grönsaksodling, Linderödssvin och får på skolan. Vi har stor tillgång till svenskt viltkött.

Du blir chef över tre personer. Tillsammans lagar ni lunch till ungefär 275 personer på skolan samt frukost och middag till våra internatelever. Skollunchen levereras också till två arbetsplatser i Järna med sammanlagt ungefär 40 portioner. Vi erbjuder också möjlighet för arbetsplatser att förlägga sina dagkonferenser på skolan, och även dessa erbjuds lunch och fika. Vi har viss lägerverksamhet.

Vackstanäsgymnasiet är en icke vinstutdelande fristående gymnasieskola med ett 70-tal internatboende elever. Totalt har vi ca 235 elever. Skolan är naturskönt belägen 10 km sydväst om Södertälje vid sjön Vällingen.

Vi har fyra gymnasieprogram. Vi utbildar kockar, bagare och trädgårdsmästare. Vi har ett idrottsprogram och en estetisk textilutbildning. Därutöver har vi två program inom gymnasiesärskolan med lite drygt 20 elever.

Läget på skolan gör att du behöver egen bil för att ta dig hit och hem.

Vi intervjuar fortlöpande.

Se hela annonsen här.

Fritidsledare med sovande jour

Du ska vara vuxen, ansvarstagande, med en stor portion social kompetens, som gillar att umgås med ungdomar. Du ska ha fullgjort gymnasiet och vi söker i första hand dig med eftergymnasiala studier. Du ska förutom svenska kunna engelska flytande. Du bör ha god kompetens i de vanligaste digitala arbetsredskapen samt kunna använda sociala medier såsom Facebook och Instagram. Du måste ha körkort och tillgång till bil.

Se hela annonsen här.

Målare

Vi är en fristående skola med stora fastigheter som skulle behöva en uppfräschning både på in- och utsidan. Vi söker därför efter en erfaren målare som under en tid kan vara anställd hos oss och arbeta med vår fastighetsavdelning.

Kanske är du pensionerad målare som tidigare varit egenföretagare men som nu vill jobba i ett lugnare tempo?

Vi kan tänka oss att du arbetar deltid eller heltid men under en begränsad tidsperiod. (6 mån-1år)

Se hela annonsen här.