Lediga tjänster

Jourhavande fritidsledare

Du arbetar med gymnasieungdomar som bor på skolans internat. Du arbetar kvällstid, ett till två pass i veckan och sover ibland kvar på skolan. Du håller i aktiviteter, studiestöd och är vuxen trygghet tillsammans med ytterligare en kollega. Skolan har utbildningar med inriktning idrott (PT), textil design, kock eller bagare och trädgårdsmästare.

Du ska vara vuxen, ansvarstagande, med en stor portion social kompetens, som gillar att umgås med ungdomar. Du ska ha fullgjort gymnasiet och vi söker i första hand dig med eftergymnasiala studier. Du ska förutom svenska kunna engelska flytande. Du bör ha god kompetens i de vanligaste digitala arbetsredskapen samt kunna använda sociala medier såsom Facebook och Instagram. Du måste ha körkort och tillgång till bil.

Vackstanäsgymnasiet är ett fristående gymnasium med riksintag. Vi är religiöst och politiskt obundna och vi delar inte ut vinst. Skolan får ersättning av kommunerna för de elever vi tar hand om och alla pengar går direkt in i verksamheten. Skolan har funnits i 102 år, men gymnasium har vi varit sedan 1993. Alla våra fast anställda lärare har pedagogisk högskoleexamen.

Varaktighet, arbetstid
Vi söker jour för 1-2 pass i veckan med arbetstid mellan 16.30 till 07.00.
Anställningen är tidsbegränsad till 2019 06 01 med uppehåll under skollov. Du är alltså ledig när eleverna har lov. Möjlighet till fortsatt anställning efter sommarlov finns.

Ersättning
Timlön

Så ansöker du
Ansökan endast via e-post till sofia.isaksson@vackstanas.se
Ange följande referens när du ansöker: Jour

Kontakt
Sofia Isaksson
sofia.isaksson@vackstanas.se

Företag
Vackstanäsgymnasiet

Adress
Vackstanäsgymnasiet
Vackstanäs
15166 SÖDERTÄLJE