Konferens

 

Välkommen till Vackstanäs
Under årens lopp har jag varit på många konferenser, både som deltagare och arrangör. Vissa saker har jag lärt mig att uppskatta extra mycket. Sådant som en känsla av trevnad men ändå med proffsig och lättskött AV/IT-utrustning. God mat i en vacker miljö, men utan svulstighet. Lokaler som går att anpassa efter behov och som är tysta, utan bullrande ventilation.

Vackstanäsgymnasiet har länge arrangerat eller hyrt ut till konferenser, läger och kursverksamhet. Nu har vi rustat upp vårt 1700-talshus Gammelgård till en modern liten konferenslokal med plats för 16-18 personer. I Gammelgård finns också en mindre lägenhet med två rum och kök där kursledarna kan bo.

Sommartid kan vi arrangera läger med riktigt många deltagare. Totalt har vi 70 övernattningsrum i skolans internat och flera av dem är stora nog för en extra säng.

Vackstanäs har ett kök med betydligt högre ambitioner än en normal skolrestaurang. Det gör att vi kan erbjuda ett billigare konferensalternativ med i huvudsak samma mat som vi serverar våra elever, likaväl som en utsökt meny till både lunch och middag. Vi ser till att du som konferensdeltagare eller kursledare får dina önskemål tillgodsedda under hela din vistelse på Vackstanäs.

Vi ses
Patrik Waldenström – VD

Boka konferens hos oss på bokning@vackstanas.se eller ring 08-522 980 00.

Psst! Visste du att Gammelgård, som vår konferensanläggning heter, har fått utmärkelse för att vara årets renovering 2012?